MIJN ERVARINGEN & WAARDEN
Na een carrière in het onderwijs ontdekte ik dat mijn werkelijke passie ergens anders ligt. Klussen, vernieuwen en styling geven me bijzonder veel energie. Ik ben het meest in mijn element als ik kan werken aan het verbeteren en upgraden van alles dat aan vervanging toe is.

Creativiteit, handigheid, en werken met mijn gevoel zijn mij met de paplepel ingegoten. Zowel in mijn ouderlijk huis als op de lagere en middelbare school (Vrije School Deventer en Zutphen) stond werken met hoofd, hart en handen centraal. Als klein meisje zat ik al bij techniekclubjes en in mijn pubertijd verdiende ik  wat bij met het doen van schilderklussen, onderhoud en groenwerk. Ik werk nauwkeurig netjes en met oog voor detail. 

Naast klusvrouw ben ik vrouw van Elias en moeder van Voss en Olle. Ook thuis zit ik nooit stil en ben ik vaak creatief bezig. Als ik niet aan het klussen ben vind ik ontspanning op het water met de wind in de zeilen, in de keuken met het bakken van de heerlijkste taarten en ben ik graag in het bos voor een middag zwoegen op mijn mountainbike.

In mijn eigen woning heb ik elk hoekje gezien en bewerkt. Onze jaren 30 woning verdient altijd liefde en aandacht. Aangezien ik vaak de met de boormachine in mijn handen sta en mijn man de stofzuiger vasthoudt, heb ik mijn klus skills de afgelopen jaren goed kunnen benutten.

WAT DOET EEN ALLROUND KLUSVROUW?
Net als elke andere klusjesman help ik u met alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis. Ik ben een allround vakvrouw. Betrouwbaar, precies en betaalbaar